" /> Terminsinformation – Nacka « Östermalms Musik & Kulturskola

Terminsinformation – Nacka

Välkomna tillbaka från Jullovet och till en ny spännande termin i Östermalms Musik & Kulturskola. Terminsplanering för vårtermin 2020 i Nacka är följande:

Terminen startar (vecka 3) måndag den 13 januari 2020 och omfattar 14 lektioner.

Sportlovet: (vecka 9) 24 februari – 28 februari.

Påsklov: (vecka 15 och 16) måndag 6 april – fredag 17 april.

Lovdagar: Ingen undervisning torsdagen den 30:e april och fredag 1 maj.


Kristi Himmelsfärdsdag torsdag 21 maj, lovdag fredag 22 maj

Vårterminens sista undervisningsvecka är (vecka 19) måndag 4/5, tisdag 5/5, onsdag 6/5, (vecka 20) torsdag 14/5, fredag 15/5.

Varje elev behåller sin plats tillsvidare.

All avanmälan ska göras via samma portal (Nacka 24) som anmälan gjordes.

Man loggar in med e-legitimation på följande sida:

https://open24.ist-asp.com/nacka/musik/Musik/Login?ref=Application Gå därefter till Min sida, klicka på Hantera pågående kurser och Avsluta kurser

Avanmälan måste dessutom meddelas till läraren.

Sjukanmälan och även vid frånvaro som orsakas av skolutflykt och dylikt görs direkt till läraren. Utebliven lektion på grund av elevens frånvaro ersätts ej. Är eleven frånvarande 5 gånger i rad utan föranmälan kommer eleven automatiskt att bli avanmäld från vår skola. Avanmälan innebär att elevens lektionstid omdisponeras. En elev som blivit avanmäld är självklart välkommen tillbaka, men då på en ny lektionstid.

I samband med enhetstaxan infördes även uppsägningstid på två månader för alla musik och kulturskolor i Nacka. Varje termin ordnar vi elevkonserter, som kan vara i skolan eller någon annanstans (T.ex. Orminge centrum, Lucia i Danvikskyrkan, Nacka Kyrka och Samklang i Nacka Aula) Alla elever som vill får tillfälle att uppträda. Har ni synpunkter eller frågor, tveka inte att kontakta oss på elevkontakt@ostermalmsmk.se

Besök och följ vår Instagram: https://www.instagram.com/ostermalmsmk/